VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Zyrihu

Zvicra dhe simboli i saj – Nga Alfred Papuçiu

By | August 23, 2019

UBS bën të ditur konkurrencën fiskale të kantoneve zvicerane

By | May 20, 2019

Sadiku kalon provën, bomberi kthehet në Zvicër

By | January 15, 2019

Boom i prenotimeve në hotelet zvicerane

By | August 7, 2018

Katër shqiptarë në fushë, Zyrihu kryeson kampionatin zviceran

By | July 28, 2018

Zvicra drejt punësimit të plotë, më shumë vende pune se të papunë

By | May 23, 2018

Zviceranët që jetojnë jashtë vendit janë 752 000, janë kantoni i katërt i Zvicrës

By | April 5, 2018

Qytetet me cilësinë më të mirë të jetës në botë: Vjena e para, Zyrihu i dyti

By | March 20, 2018

Politika në Zvicër është më pak e ndikuar nga fake news

By | March 18, 2018

Zyrihu, qyteti i dytë më i shtrenjtë në botë

By | March 16, 2018

Gjykata në Zyrih jep masë parabugimi për ish drejtorin e grupit Raiffeisen

By | March 3, 2018

Italiani vret bashkëshorten dhe më pas veten në mes të Zyrihut

By | February 24, 2018

Forumi i Davosit: Donald Trumpi arrin në Zvicër (fotot)

By | January 25, 2018

Davos 2018 – shpenzimet për sigurinë arrijnë 9.5 milionë franga

By | January 22, 2018

Me biletën 24 franga, fatlumi nga Zyrihu fiton 157 milionë në lotari

By | December 21, 2017

Zyrih: FIFA pezullon presidentin e federatës së Brazilit

By | December 16, 2017

Sports Awards, Sportisti i Vitit 2017 zgjidhet Roger Federer

By | December 10, 2017

Popullsia e Zvicrës rritet 1,1%, i kalon 8,4 milionë banorë

By | August 30, 2017

Kushtet e reja, ç’duhet të dini për t’u pajisur me pasaportë zvicerane

By | July 24, 2017

Ja pagat e disa profesioneve në Zvicër

By | March 24, 2017

Në cilin qytet zviceran banojnë më shumë të huaj?

By | January 8, 2017

Zvicër, policia bastis xhaminë An Nur

By | November 2, 2016

NJE ZVICERANE… NUSE ME DUVAK! – Fotoreportazh nga ZEQIR LUSHAJ

By | October 17, 2016

Hong Kong, qyteti më i shtrenjtë në botë

By | June 22, 2016