VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: VEDAT KOKONA

Vedat Kokona, ati shpirtëror i frankofonisë Nga Alfred Papuçiu

By | January 27, 2020

O ç’ditë të bukura që ishin ato! – Esé nga VEDAT KOKONA

By | August 8, 2019

Më 8 gusht 1913 lindi Vedat Kokona, shkrimtar, përkthyes dhe leksikolog shqiptar

By | August 8, 2019

LIQENI – Poezi nga ALPHONSE DE LAMARTINE (21 tetor 1790 – 28 shkurt 1869) – Përktheu VEDAT KOKONA

By | February 28, 2019