VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ALEKSANDËR ÇIPA

Shqipëri, parlamenti miratoi paketën antishpifje, gazetarët në protestë (video)

By | December 18, 2019

Aleksandër Çipa: Baton Haxhiu, një monstër komunikimi

By | January 10, 2019

Shqipëri: Mbi 45 gazetarë kanë kërkuar azil ose nënshtetësi të shteteve të tjera

By | September 4, 2018

Tiranë: 13 gjyqe kundër gazetarëve në 4 muajt e fundit

By | April 28, 2018

Gazetarët e pambrojtur të Shqipërisë

By | February 1, 2017

Ja qytetet shqiptare të gdhendura në Parlamentin e Greqisë si tokë helene!

By | November 23, 2016

Për kllounët dhe karagjozët që duan të trazojnë Himarën: Nuk ka minoritet grek në këtë pjesë të Shqipërisë! – Nga Aleksandër Çipa

By | November 1, 2016

Tërhiqet maxhoranca, bie neni që dënonte gazetarët

By | September 2, 2016

Shoqëri e zhytur në poshtërim njerëzor – Nga Aleksandër Çipa

By | April 14, 2016

Dehajdutërimi, një proces i panisur – Nga ALEKSANDËR ÇIPA, Shqip

By | August 7, 2015

Një milion shqiptarë në katastrofën greke – Nga ALEKSANDËR ÇIPA

By | July 4, 2015