VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Adem Mikullovci

Teuta Rugova sot nuk ishte e pranishme në Kuvend

By | September 7, 2017

Mikullovci mbyll seancën, dështon edhe vazhdimi i gjashtë i konstituimit të Kuvendit

By | August 24, 2017

Mikullovci thotë se do të ketë bllokadë deri në zgjedhjet lokale

By | August 11, 2017

Mikullovci mbyll seancën, s’ka kuorum

By | August 10, 2017

Kuvendi i Kosovës në vazhdimin e tretë të seancës konstituive

By | August 10, 2017

Takimi tek Mikullovci – pa asnjë rezultat për krijimin e institucioneve të reja

By | August 9, 2017

Mikullovci është mirë – seancën e vazhdimit e thërret në orën 15:00

By | August 3, 2017

Intervista – Mikullovci: Mund të ndodhë gjithçka, por kurrë që unë të votoj për PAN-in

By | July 6, 2017

Adem Mikullovci e shtyn me dorë dhe e quan artificial flamurin e Kosovës (Video)

By | February 21, 2017