VOAL

VOAL

Tag Archive: 11 shtator 2001

Shkrimtarja afgane Homeira Qaderi: Ju lutemi flisni për tragjedinë afgane përmes rrjeteve tuaja. Mos i lini gratë dhe fëmijët afganë vetëm! E shqipëroi Elida Buçpapaj

September 7, 2021
Send this to a friend