VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Category Archive: Opinione

Mjekësi e lodhur, indiferente ose “mos u bëfsh për spital” – Nga SULEJMAN MATO

By | August 21, 2018

RASTI I PROKURORIT ELEZ BLAKAJ – ATJE KU SUNDON LIGJI SHUKATET POLITIKA – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | August 21, 2018

Së pari, REFERENDUM, pastaj kompromis me Serbinë – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | August 21, 2018

PINJOLLJA E DERALLËVE SFIDON PUSHTETARËT RRUGAÇË TË KOSOVËS – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | August 21, 2018

Çështja e Luginës duhet ngritë në Bruksel e OKB, e jo vetëm nëpër deklarata politike – Nga Mr.Sc. Refik HASANI

By | August 20, 2018

(Që Kosova të mos i ngjasë Çekisë!) Në 50-vjetorin e pushtimit rus, Çekia zgjedh Rusinë – Nga SHABAN MURATI

By | August 20, 2018

Tranzicioni i zgjatur shqiptar – KUJTESË FUSHATËS ZGJEDHORE – Nga EUGJEN MERLIKA

By | August 19, 2018

JU FLET BATON HAXHIU NGA TV KLAN – Nga Prof. dr. BINAK MAXHARRAJ

By | August 19, 2018

Tranzicioni i zgjatur shqiptar – BUNK – ARTI DHE MJERIMI I SHQIPTARËVE – Nga EUGJEN MERLIKA

By | August 19, 2018

marionetë Poezi nga Elida Buçpapaj

By | August 19, 2018

MBI KAMPIN E PËRQENDRIMIT DHE TË PUNËS SË DETYRUAR NË TEPELENË – Nga Frank Shkreli

By | August 19, 2018

Lekë Pervizi sjell si dëshmitar në pikturë dëshmi rrëqethëse të Kampit të Vdekjes të Tepelenës

By | August 18, 2018

PIKTORI I KAMPEVE TË VDEKJES TË REGJIMIT TË ENVER HOXHËS Nga Frank Shkreli

By | August 18, 2018

Frank Shkreli: Me të vërtetë e kam të vështirë të besoj se kjo letër është përpiluar dhe nënshkruar nga Z. Dioguardi

By | August 18, 2018

NDESHJA MES DY SULLTANЁVE – Nga FRANCO VENTURINI – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | August 17, 2018

50-VJETORI I “PRANVERËS SË PRAGËS”: “ATA MUND TË SHTYPIN LULET, POR NUK E NDALOJNË DOT PRANVERËN” – Nga Frank Shkreli

By | August 16, 2018

Nostradamus ! Nga Enida N. Bozhaku

By | August 16, 2018

Hasan Prishtina ishte drita, ishte zëri, ishte mendja dhe pushka e kombit – Nga JAHJA LLUKA*

By | August 15, 2018

Veriun e Kosovës e mbron Isa Boletini pa kobure , Jo Hashimi! – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | August 15, 2018

Çështja e kufirit tokësor mes Shqipërisë dhe Greqisë – Nga ROMEO GURAKUQI

By | August 15, 2018

O shtypësi im, unë jam siç më do ti! – Nga Aurel Dasareti*

By | August 15, 2018

“Republika e re serbe” në Kosovën Veriore, që nga 2008-ta! – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | August 15, 2018

MANGËSITË E THEKSUARA UDHËHEQËSE TË VENDIM-MARRËSVE SHQIPTARË DHE NDRYSHIMI I KUFIJVE KOSOVË-SERBI – Nga Frank Shkreli

By | August 14, 2018

Tranzicioni i zgjatur shqiptar – VAZHDIMËSI APO NDRYSHIM? – Nga EUGJEN MERLIKA

By | August 14, 2018