VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: EZRA POUND

Më 18 prill 1958 u vendos lirimi i poetit Ezra Pound nga dënimi

By | April 18, 2020

Më 1 nëntor 1972 u nda nga jeta poeti i shquar amerikan Ezra Pound

By | November 1, 2018

Më 30 tetor 1885 lindi Ezra Pound, një ndër poetët më të mëdhenj të Shekullit XX

By | October 30, 2018

Kthehu tek ëndrrat e vjetra – Poezi nga EZRA POUND – I përktheu: FASLLI HALITI

By | November 5, 2017

FIGURË KËRCIMI – Poezi nga EZRA POUND – Përktheu nga anglishtja EDION PETRITI

By | October 9, 2017

EZRA POUND, POET REKORDMEN I EKSPERIMENTIMEVE, AVENTURAVE, PAUDHËSIVE DHE FATKEQËSIVE – Nga Elida Buçpapaj

By | October 30, 2016

FIGURË KËRCIMI – Poezi nga EZRA POUND – Përktheu: EDION PETRITI

By | June 12, 2016

Virgjinal – Poezi nga EZRA POUND – Përktheu: S. Guraziu

By | May 5, 2016

Aforizma nga EZRA POUND (Ezra Paund, 1885-1972)

By | January 22, 2016

Porosi – Poezi nga EZRA POUND – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 5, 2016

10 prej tradhtarëve më famëkëqinj të kohërave

By | October 31, 2015

Aforizma nga EZRA POUND (Ezra Paund, 30 tetor 1885- 1 nëntor 1972)

By | October 31, 2015

Një vajzë – Poezi nga EZRA POUND – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | October 31, 2015

Porosi – Poezi nga EZRA POUND – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | October 3, 2015