VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: viza

Prishtinë: Lëshohet viza e parë në Ambasadën Amerikane

By | October 1, 2019

Le Matin (1940) – Mbreti Zog ka kërkuar viza për atë dhe familjen e tij me qëllim largimin nga Anglia për në Shtetet e Bashkuara

By | December 28, 2018

Nuk ka dritë jeshile për liberalizimin e vizave të Kosovës

By | May 12, 2018

U tërhoq nga shfuqizimi i Speciales, SHBA i jep vizën Haradinajt

By | February 2, 2018

Haradinaj: Lajmi për liberalizim është çështje javësh

By | December 9, 2017

Ambasada amerikane në Shkup përgënjeshtron: Nuk janë hequr vizat për shtetasit e Maqedonisë

By | April 3, 2017

Plani i ri i Trumpit nuk prek poseduesit e “green card”

By | March 1, 2017

Sërish viza për Ballkanin? Pa efikasitet dhe e rrezikshme!

By | July 30, 2015