VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: viktimave

Dëshmitë e vuajtjeve në ish Kampin e Interrnimit në Tepelenë (video)

By | August 23, 2019

‘Të çlirohemi nga makthi i rikthimit të çdo forme diktature’, Meta mesazh të fortë në Ditën e Viktimave të Stalinizmit dhe Nazizmit

By | August 23, 2019

Shqipëria në kërkim të viktimave të komunizmit (video)

By | May 7, 2019