VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ushtria gjermane

Më 20 janar 1940 u mbajt konferenca në Wansee, ku nazistët vendosën “për zgjidhjen përfundimtare të çështjes hebreje” – Nga Fulvio Caporale

By | January 20, 2019

Më 22 qershor 1941 Gjermania sulmon Bashkimin Sovjetik – mbrojtja nëpërmjet sulmit – Dossier nga SAIMIR LOLJA

By | June 22, 2017

E vërteta e vrasjes së 10 këshilltarëve të Hekalit dhe falsifikimi i historisë – Nga KASTRIOT DERVISHI

By | April 5, 2017