VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Skënder Karaçica

SHSHA në Çikago: Për gjykimin e lagjes në Kumanovë të ndërhyjnë BE-SHBA

By | November 4, 2017

Zgjedhjet lokale në Kosovë dhe debatet në TV – Nga Skënder Karaçica

By | October 23, 2017

Serbia dhe kënga turqisht ,,Osman Aga,, – Nga Skënder Karaçica

By | October 17, 2017

Si shihet atdheu nga larg – Asetët e Trepçës shihen edhe në Çikago – Nga Skënder Karaçica

By | October 15, 2017

Si shihet atdheu nga larg – Po realizohet projekti antishqiptar i ASSHA-së në Beograd – Nga Skënder Karaçica

By | October 12, 2017

Në vend të reagimit – Pse shqiptarët në Amerikë nuk rreshtohen me LQSHA Joe DioGuardi? – Nga Skënder Karaçica

By | October 10, 2017

Në vend të lajmit Ku gjendet shkencëtari shqiptar Prof.Dr.Rifat Gjota? Nga Skënder Karaçica

By | October 5, 2017

Ditëlindja e DioGuardit festë për popullin shqiptar – Nga Skënder Karaçica

By | September 21, 2017

Në Çikago u hap edicioni i dytë i Bienalit të Arkitekturës dhe dizajnit – Nga Skënder Karaçica

By | September 17, 2017

Daniel Shure në Çikago u nderua me Plaketën ,,Ura e Gurit Shkup,,

By | August 29, 2017

Çikago: Daniel Shure vizitë në familjen e Mahmut Skënderit, ia uroi festën e Fitër Bajramit

By | June 26, 2017

Reagim i SHSHA-së në Çikago: Pse Riza Milla të nderohet me mirënjohje nga presidenti i Shqipërisë? – Nga Skënder Karaçica

By | June 3, 2017

Aleksander Vuçiç dhe Kosova e pavarur – Qasje nga Skënder Karaçica

By | June 1, 2017

Shqiptarët me kohë i kanë thënë jo Moskës – Nga Skënder Karaçica

By | May 9, 2017

Gazeta ,,Politika,,e Beogradit nis fushatën kundër shqiptarëve dhe Kosovës – Nga Skënder Karaçica

By | May 5, 2017

Shqiptarët në Maqedoni duhet të heqin dorë nga regjimi antishqiptar i Gruevskit dhe Ivanovit – Nga Skënder Karaçica

By | May 4, 2017

Ali Ahmeti dhe çështja e (pa)zgjidhur shqiptare në Maqedoni – A është Maqedonia shtet i shqiptarëve? – Nga Skënder Karaçica

By | May 2, 2017

Pragu zgjedhor në Maqedoni me të panjohura në Evropë

By | April 18, 2017

Në Shqipëri 155 serbë konsiderohen pakicë kombëtare(!) – Nga Skënder Karaçica

By | April 14, 2017

Gazeta ,,Chicago Tribune,, përkujton kohën vrastare të Milosheviqit në Kosovë – Nga Skënder Karaçica

By | April 8, 2017

Thellohet bashkëpunimi SHSHA-lobi Hebrej në Çikago – Nga Skënder Karaçica

By | April 4, 2017

Edhe njëherë për zgjedhjet parlamentare në Maqedoni – Nga Skënder Karaçica

By | April 1, 2017

SHSHA NË ÇIKAGO – Letër Edi Ramës dhe Lulzim Bashës: Shqipëria është e popullit shqiptar

By | March 25, 2017

Një porosi nga Çikago për Komisionarin e BE-së Johanes Han – Nga Skënder Karaçica, Çikago*

By | March 23, 2017