VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kulla Eiffel

Zbrazet dhe mbyllet Kulla Eiffel pasi një njeri shihet duke u ngjitur në të

By | May 20, 2019

Kulla Eiffel fik dritat një orë për “Orën e Tokës”

By | March 31, 2019

Kulla Eiffel shënoi vizitorin e 300 miliontë

By | September 29, 2017

Errësirë në ndërtesat e njohura për Orën e Tokës

By | March 26, 2017

Rihapet Kulla Eiffel pas mbylljes pesë ditore

By | December 18, 2016

Për shkak të grevës mbyllet Kulla Eiffel

By | June 28, 2016

Kulla Eiffel do të ketë ngjyrat e kombëtares që merr më shumë mbështetje

By | June 10, 2016