VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Skënder Karaçica

TV RROKUM Pse intervista me Besa Ismailin ndahej në dy profile në stilin oriental…? – Nga Skënder Karaçica

By | June 5, 2018

Serbia bën ,,diplomaci,, kundër Kosovës me Lëvizjen e Mosinkuadrimit,,(!) – Nga Skënder Karaçica

By | June 4, 2018

Eliza Hoxha, populli shqiptar dhe serb në vitin 1999, janë ndarë njëherë e përgjithmonë – Nga Skënder Karaçica

By | June 3, 2018

Kur “debatojnë” Konjufca dhe Molliqaj, popullit i “uluron” stomaku për bukë… – Nga Skënder Karaçica

By | June 3, 2018

Republika dhjetëditëshe e Krushevës nuk mund të jetë ,,emërtim,, për Maqedoninë – Nga Skënder Karaçica

By | May 21, 2018

Çikago do të ndihmojë ekonominë e Kosovës – Nga Skënder Karaçica

By | May 15, 2018

Në vend të lajmit – Në Çikago nuk takova kurrë asnjë slloven! – Nga Skënder Karaçica

By | May 13, 2018

Çfarë (po)ndodhë me çështjen e (pa)zgjidhur shqiptare në Maqedoni dhe partitë (politike)shqiptare…?! – Nga Skënder Karaçica

By | May 7, 2018

Serbia niset në udhën e vjetër të Ballkanit dhe çështja e Kosovës – Nga Skënder Karaçica

By | May 7, 2018

Muhamed Zekiri, flladi i pemës, futbolli evropian dhe harresa se është shqiptar(!) – Nga Skënder Karaçica

By | May 5, 2018

Si shihet atdheu nga larg – Të bëhet rregull e vlerave të demokracisë kthimi i votës së sovranit! – Nga Skënder Karaçica

By | May 3, 2018

Ivica Daçiç, pioneri i Millosheviqit: nuk ishim me Hitlerin… – Nga Skënder Karaçica

By | May 2, 2018

Peshkopi Anastasios Janullatos, antishqiptari me pasaportë shqiptare – Nga Skënder Karaçica

By | April 30, 2018

Hebrejtë dhe shqiptarët në Çikago kremtojnë 70-vjetorin e pavarësisë së Izraelit – Nga Skënder Karaçica

By | April 29, 2018

Kur Serbia këndoi për miqtë…dhe i bëri shumë prej tyre edhe dhëndurë…! – Nga Skënder Karaçica

By | April 13, 2018

Pse partitë politike (shqiptare) në Maqedoni selitë e veta nuk i kanë në Shkup(?!) – Nga Skënder Karaçica

By | April 9, 2018

Serbia në dy frontet ,,politike,, për Kosovën – Nga Skënder Karaçica

By | April 5, 2018

Koha e letrave bardh e zi – Udhëkryqet e Ballkanit dhe Mustafa Nano – Nga Skënder Karaçica

By | April 2, 2018

Serbia nis fushatën në Amerikë kundër Kosovës, qeveritarët tanë ia kthyen shpinën LQSHA-së e Joe DioGuardit – Nga Skënder Karaçica

By | April 1, 2018

SHSHA në Çikago dënon dhunën kundër shqiptarit ortodoks prof.dr.Branko Sinadinovski – Nga Skënder Karaçica

By | March 6, 2018

Lavrov në Beograd, Daçiçi nuk e ndal urrejtjen fashiste ndaj shqiptarëve dhe Kosovës – Nga Skënder Karaçica

By | February 23, 2018

Artan Grubit qysh nuk ia qiti goja asnjë fjalë për çështjen e (pa)zgjidhur shqiptare – Nga Skënder Karaçica

By | February 13, 2018

Kemi pas thënë njëherë për Kosovën… – Nga Skënder Karaçica

By | February 10, 2018

Deputetët e popullit kanë harruar të takojnë sovranin e votës së lirë – Nga Skënder Karaçica

By | February 5, 2018