VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shtet të pavarur

Haradinaj u shkruan ambasadorëve të BE-së: Taksa ndaj Serbisë dhe Bosnjës nuk shfuqizohet

By | November 22, 2018

Le Radical (24 Nëntor 1912) – Shqipëria u shpall shtet i pavarur në Durrës. 64 udhëheqës votuan pro, 24 kundër.

By | November 11, 2018