VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mafiozët shqiptarë

“The Sun”: Milionat e kokainës që përfundojnë në Shqipëri. Qyteti shqiptar, ku tentakulat e krimit shtrihen deri në Britani

By | May 7, 2019

Artikulli i “The Economist”: Mafia shqiptare, lidhja me Sigurimin famëkeq dhe politikën

By | January 3, 2019

Mediat: Mafia shqiptare “zapton” Serbinë, pastroi mbi 1 miliard e gjysmë euro

By | December 26, 2018