VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Rrahman Rama

Admirali Foggo pret që tranzicioni i FSK-së të ndodhë në bashkëpunim me NATO-n

By | May 22, 2019

Kosova dhe Turqia nënshkruan marrëveshje në fushën e mbrojtjes (fotot)

By | April 4, 2019

Komandanti i FSK-së Rrahman Rama në Ankara

By | September 26, 2017

Kosova bëhet gati që të pajiset me helikopterë

By | April 18, 2017

Hodges: Forcat e Armatosura formohen pasi të marrë vendim Kuvendi

By | September 27, 2016

Turqia premton përkrahje për Kosovën në NATO

By | February 2, 2016