VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PZAP

Odiseada e rinumërimit apo fasada e turpit e procesit zgjedhor! – Nga Florim Zeqa

By | November 17, 2019

Rrënjët e thella të Prontomafisë – Nga Xhafer Shatri

By | November 14, 2019

PZAP-ja urdhëron KQZ-në të certifikojë Listën Serbe

By | April 26, 2019

Refuzohen ankesat e LDK-së për balotazhin në Prishtinë dhe PDK-së për Prizren

By | December 8, 2017

PZAP hedh poshtë ankesat e LDK-së dhe PDK-së për Prishtinën dhe Prizrenin

By | December 4, 2017

Gjykata Supreme refuzon kërkesat për rinumërim në Prizren e Prishtinë

By | November 25, 2017

Prishtina dhe Prizreni shkojnë në rinumërim të votave

By | November 23, 2017