VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Prokuroria e Shtetit

Kosovë: 38 mijë të vdekur hiqen nga listat e votimit

By | June 8, 2017

Presidenti Thaçi kërkon hetimin e vrasjeve gjatë dhe pas luftës në Kosovë

By | October 10, 2016

Kryeprokurori Lumezi: Nuk ka akuzë për përgjimet telefonike

By | August 3, 2016

OVL UÇK: Numri i veteranëve i fryrë, t’i hetojë Prokuroria

By | June 8, 2016

Kosovë: Nga lirimi i pronave të uzurpuara dhjetëra milionë euro asete të sekuestruara

By | May 6, 2016

Sot pritet vendimi rreth kërkesës së prokurorisë për Azem Sylën

By | April 30, 2016

Bastisje kryetarit të Klinës dhe zyrtarëve të tjerë

By | February 4, 2016