VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PËRPARIM HYSI

Një cikël me poezi lirike* nga Përparim Hysi

By | February 10, 2019

Veterani dhe Kulaku – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | January 20, 2019

Prapë dashuroj – Cikël me poezi lirike nga PËRPARIM HYSI

By | January 19, 2019

Po si mund të fle i qetë?! – Cikël poetik nga PËRPARIM HYSI

By | January 12, 2019

“Buiçiti” Pallati i Kulturës në Roskovec (përshtypjet e një pjesëmarrësi) – Nga PËRPARIM HYSI

By | December 31, 2018

Iku në PARAJSË POETI – In memoriam, ZOI PALI DASHI – Poezi nga PËRPARIM HYSI

By | December 20, 2018

LASGUSHI NË VARGJET E MIA * – Cikël poetik nga PËRPARIM HYSI

By | December 16, 2018

Kur DEVOLLI “vërshoi” tek AKADEMIA E SHKENCAVE – Esé nga PËRPARIM HYSI

By | November 19, 2018

“Kurthi”i mallit për Atdhenë dhe dashuria në poezitë e Përparim Hysit – Nga Sejdo Harka

By | November 14, 2018

Tek hepohet buza jote – Cikël poetik nga PËRPARIM HYSI

By | November 14, 2018

Koha kur “qan” hardhia – Esé nga PËRPARIM HYSI

By | October 25, 2018

Mos u bjer qenve! – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | October 22, 2018

Jo vetëm KRISHTI u ngjall?!!! – Ese nga PËRPARIM HYSI

By | October 14, 2018

Përjetime – Cikël me poezi lirike nga PËRPARIM HYSI

By | October 4, 2018

Një ndodhi që ia vlen ta tregosh – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | October 2, 2018

Shakaxhiu?! – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | September 24, 2018

Ku venë pulëbardhat? Ku venë? – Cikël poetik nga PËRPARIM HYSI

By | September 6, 2018