VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PËRPARIM HYSI

Përjetime – Cikël me poezi lirike nga PËRPARIM HYSI

By | October 4, 2018

Një ndodhi që ia vlen ta tregosh – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | October 2, 2018

Shakaxhiu?! – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | September 24, 2018

Ku venë pulëbardhat? Ku venë? – Cikël poetik nga PËRPARIM HYSI

By | September 6, 2018

Poetja që dhimbjet i shëron me lirika – Ese nga Përparim Hysi

By | July 31, 2018

“Margaritari” që zbuloi NURI PLAKU – Ese nga Përparim Hysi

By | July 20, 2018

Një promovim libri shumë emocionues (përshtypjet e një pjesëmarrësi) – Nga Përparim Hysi

By | July 15, 2018

Individi që fisnikëron prejardhjen – Nga Përparim Hysi

By | July 6, 2018

Milori i dasmës – Tregim nga Përparim Hysi

By | June 22, 2018

“Gjurmët” si dëshmi e një jete vitale – Esé nga Përparim Hysi

By | June 21, 2018

Një drekë Bajrami e veçantë – In memoriam, SABA HASA – Tregim nga Përparim Hysi

By | June 15, 2018

ÇUKA DHE KËRRUTA – Tregim nga PËRPARIM HYSI

By | May 26, 2018

Një cikël me poezi lirike – Poezi nga PËRPARIM HYSI

By | May 17, 2018

“Avlëmendi” made in NAMIK SELMANI! – Esé nga Përparim Hysi

By | May 12, 2018

“Trekëndshi i BERMUDËS” në romanin “Apoliptik” të PETRAQ PALIT! – Esé nga PËRPARIM HYSI

By | May 9, 2018

Ëndrrat që morën “peng” poeten ELIDA PRIFTI – Esé nga Përparim Hysi

By | May 4, 2018