VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: papunësia

Në Zvicër 1 000 të papunë më shumë çdo ditë

By | April 24, 2020

ZGJEDHJET NË SHBA: NJË FITORE E DEMOKRACISË AMERIKANE – Nga SAMI REPISHTI

By | November 16, 2018

Papunësia në Eurozonë bie në nivelin më të ulët në një dekadë

By | August 31, 2018

Greqia, e sëmura kronike e BE-së – Nga Marina Prentulis, The Guardian

By | August 22, 2018

Papunësia në SHBA bie nën 4%

By | May 4, 2018

Papa Françesku: papunësia dhe puna e pasigurt është imorale, vret dinjitetin

By | October 29, 2017

Marine Le Pen: Europa ka vdekur

By | January 22, 2017

Mbi 140 mijë punëkërkues të regjistruar në Zyrat për punësim, por numri i të papunëve është shumë më i madh

By | September 24, 2016

Në Gjermani papunësia më e ulët e të rinjve në Europë

By | May 2, 2016

Kosovë: Të rinjtë e komuniteteve RAE, të papunë e të diskriminuar

By | April 17, 2016

Ekonomia e injorancës dhe refuzimi i punëve të turpit! – Nga Artan Fuga

By | February 10, 2016

Qeverisja e Ramës – në udhëkryq të rrezikshëm – Nga BELDIAN KOKA

By | October 7, 2015

EKSPERTËT – KRIZA AKTUALE DO TË THELLOHET, KOSOVA NUK KA PERSPEKTIVË EKONOMIKE

By | June 21, 2015