VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Oslo

Sulm në një xhami në Oslo

By | August 11, 2019

Le Temps (1939) – Mbreti Zog, për arsye shëndetësore të Lekës, anulloi vizitën e qytetit të Bergenit dhe fjordeve norvegjeze

By | October 19, 2018

Zyrihu, qyteti i dytë më i shtrenjtë në botë

By | March 16, 2018

Fjalimi prekës i Nënë Terezës në ceremoninë e dorëzimit të Çmimit Nobel për Paqen në Oslo

By | September 1, 2016

Ja fjala që mbajti Nënë Tereza në ceremoninë e dorëzimit të Çmimit Nobel (video)

By | October 16, 2015