VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: MIRON ÇAKO

Seksualiteti, trajtuar në këndvështrimin e krishterë dhe frojdian – Nga MIRON ÇAKO*

By | May 13, 2018

Dy Kisha motra, të Persekutuara dhe të Ringjallura – Nga Miron ÇAKO*

By | April 29, 2018

Teknologjia që po i vret shpirtrat e fëmijëve – Nga Miron Çako

By | March 3, 2018

Vlera e jetës! – Nga Miron Çako

By | February 5, 2018

Gjergj Kastriot Skënderbeu, heroi ynë kombëtar i keqkuptuar dhe i keqpërdorur – Nga Miron ÇAKO

By | September 6, 2017

I jepni Çezarit atë që është e Çezarit dhe Perëndisë atë që është e Perëndisë – Nga Miron ÇAKO

By | June 26, 2017

Evolucioni, një teori sa e vjetër,utopike dhe e diskredituar! – Nga Miron ÇAKO

By | June 1, 2017

Përse e mbështes me rezerva nismën e qeverisë, për futjen në shkollë të mësimit fetar – Nga MIRON ÇAKO*

By | April 13, 2016

A ekziston jeta pas vdekjes? – Nga MIRON ÇAKO*

By | April 6, 2016

14 Shkurti, dita e Shën Valentinit, një festë e deformuar – Nga MIRON ÇAKO*

By | February 14, 2016

Sot a ka prova që tregojnë ekzistencën e Perëndisë? – Nga MIRON ÇAKO*

By | January 7, 2016

Krishtlindjet pa Krishtin janë festë pagane! – Nga MIRON ÇAKO*

By | December 25, 2015

A është feja shkak i luftërave? – Nga MIRON ÇAKO*

By | November 20, 2015