VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mandela i Ballkanit

Arkiv: Jeta dhe karriera, rrëfimi i Pjetër Arbnorit në Opinion

By | July 25, 2018

Më 8 korrik 2006 u nda nga jeta Pjetër Arbnori, Mandela i Ballkanit

By | July 8, 2017

Le të kujtojmë Pjetër Arbnorin, Mandelën e Ballkanit në ditën e rrëzimit të shtatores të diktatorit

By | February 20, 2017

Më 18 janar 1935 lindi Pjetër Arbnori, Mandela i Ballkanit

By | January 18, 2017

Sot – 81 vjetori i lindjes së Pjetër Arbnorit, Mandelës së Ballkanit

By | January 18, 2016