VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: lëvizja politike

Më 21 dhjetor 1977 lindi Emmanuel Macron, presidenti i 25 i Republikës Franceze

By | December 21, 2018

Lubonja: Dyshoj se Bregu dhe Selami punojnë për një palë tjetër

By | May 9, 2017