VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lekë Pervizi

Kampi i Porto Palermos, ferri ku u vërbuan dhjetra të internuar

By | August 14, 2019

Presidenti Meta nderon kujtimin e të internuarve dhe viktimave të kampit famëkeq në Tepelenë: Të reflektojmë së bashku në këtë ditë përkujtimore e kujtese!

By | August 24, 2018

MBI KAMPIN E PËRQENDRIMIT DHE TË PUNËS SË DETYRUAR NË TEPELENË – Nga Frank Shkreli

By | August 19, 2018

Lekë Pervizi sjell si dëshmitar në pikturë dëshmi rrëqethëse të Kampit të Vdekjes të Tepelenës

By | August 18, 2018

PIKTORI I KAMPEVE TË VDEKJES TË REGJIMIT TË ENVER HOXHËS Nga Frank Shkreli

By | August 18, 2018

Frank Shkreli: Me të vërtetë e kam të vështirë të besoj se kjo letër është përpiluar dhe nënshkruar nga Z. Dioguardi

By | August 18, 2018

PIKTORI I KAMPEVE TË VDEKJES TË REGJIMIT TË ENVER HOXHËS – Nga Frank Shkreli

By | August 9, 2017