VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kurrë

Haradinaj: Ata thonë “nikada” për njohjen, ne themi “kurrë” për taksën

By | January 25, 2019

Intervista – Doris Pack: Kosova është Shqipëri dhe nuk mund të jetë kurrë Serbi

By | December 27, 2015