VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kundër dhunës

Mark Gjonaj thërret më 29 tetor 2019 protestë kundër dhunës seksuale dhe krimeve të tjera të pandëshkuara serbe të luftës

By | October 20, 2019

Protesta pa afat e opozitës refuzohet nga policia e shtetit

By | March 15, 2019

Fillon marshi “Një miliard në këmbë” kundër dhunës ndaj grave

By | February 14, 2017

Haxhi Avdyli, kryetari i Degës së LDK-së në Prizren dënon dhunën ndaj Donika Gërvallës

By | May 22, 2016

Izrael: Mijëra veta në protestat kundër krimit të urrejtjes

By | August 2, 2015