VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kongresi i Lushnjes

Zëri i Amerikës: Përkujtohet Kongresi i Lushnjes dhe 100 vjetori i parlamentit të Shqipërisë

By | January 21, 2020

Tirana, kryeqyeti i Shqipërisë

By | November 17, 2018

11 SHKURTI ËSHTË DITËLINDJA E TIRANËS (7 foto)

By | February 11, 2017

21 janar 1920, kujtimet e Hajredin bej Cakranit për Kongresin e Lushnjes

By | January 21, 2017

Rrethanat historike te vendosjes se Legalitetit ne Shqiperi, 24 dhjetor 1924 – Nga Prof.Dr.Muharrem Dezhgiu

By | December 23, 2016