VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kolec P.Traboini

140 VJETORI I TEATRIT SHKODRAN APO 70 VJETORI I TEATRIT KOMUNIST – Nga Kolec P. Traboini

By | November 11, 2019

SHKODRA, MALËSIA E MADHE DHE MIRDITA Trinia e shenjtë e trevave veriore – Nga KOLEC P. TRABOINI

By | October 5, 2019

PRESIDENTËT E SHQIPËRISË NËN HIJEN E FRIKËN E GREQISË – Pse nuk i dhanë e nuk i japin Aristidh Kolës titullin “Nderi i Kombit”? – Nga KOLEC P. TRABOINI

By | July 9, 2019

IDROMENO – I PËRVETËSUAR PËR NJË COPË BUKË INTERNIMI – Nga KOLEC P. TRABOINI

By | July 7, 2019

VATIKANI NDERON PERSEKUTORIN E DIKTATURËS Hapu dhé të futemi, se mbi dhé mbretëron shejtani! Nga KOLEC P. TRABOINI

By | November 21, 2018

Kolec P. Traboini: Në Shqipëri vendet e punës dhe kariera pronë e hajdutëve e kriminelëve, sikur thotë Flutura Açka…

By | August 8, 2017

Letër për Ambasadën Amerikane Tiranë: Shqipërinë e ka kapluar mafia e politikës, por populli është me ju ! Nga Kolec P. Traboini

By | March 2, 2017

HALIL DOÇI 1932-2017

By | January 27, 2017