VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kostum

Këndi i humorit – Nastradini: Nëse është fjala për qyrk e kostum

By | April 16, 2020

Këndi i humorit: Vajza e një të varfëri kthehet në shtëpi e shqetësuar dhe i thotë babait të saj

By | June 14, 2019

Këndi i humorit: Në një dyqan veshjesh për fëmijë, një djalë provon një kostum dhe nëna pyet shitësen

By | June 13, 2019