VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: VILHELME VRANARI HAXHIRAJ

Presidenti Ibrahim Rugova, shkrimtari, ideologu, politikani elitar! – Nga Vilhelme Vranari Haxhiraj

By | January 24, 2020

Shqiptarja thesprote, princesha rumune, Elena Gjika Dora D’Istria – Nga Vilhelme Vranari Haxhiraj

By | January 23, 2020

Një “panteon” me vlera mbarëkombëtare* – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | January 6, 2020

Gëzuar Ditëlindjen, Djal’ i Vlorës, Piktori i Popullit Skënder Kamberi – Nga Vilhelme Vranari Haxhiraj

By | February 2, 2019

VEPRIMTARI NË VLORË – Nga Kadri Tarelli

By | December 18, 2018

Në Vlorë, mes katër njerëzve të penës – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | August 2, 2018

Jeta e dytë ajo shpirtërore- artistike e mësuesit-poet Lefter Haxhiraj u bë kënga – Nga Vilhelme Vranari Haxhiraj

By | July 22, 2018

Skica letrare dhe ndikimi i tyre në sjelljen e formimin shpirtëror të njerëzve – Nga Lejla Gorishti*

By | July 8, 2018

Ngrohtësia e shpirtit të një shkrimtareje të shquar – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | June 25, 2018

Në vazhdim të një homaxhi me fakte tronditëse – Nga Eshref Ymeri

By | November 23, 2016

Libri “Dashuria plagoset.., por nuk burgoset” i Vilhelme Vranari Haxhirajt – Nga Maku Pone

By | June 3, 2016

Ëndrra të ngelura në udhëkryqet e jetës – Nga Prof. dr. Eshref Frashëri

By | May 17, 2016

NËSE NJOHIM POEZINË E TIJ, NJOHIM ALBERT ABAZIN – Nga VILHELME VRANARI HAXHIRAJ

By | June 5, 2015