VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: JULIO CORTAZAR

Më 26 gusht 1914 lindi shkrimtari i shquar argjentinas Julio Cortázar

By | August 26, 2019

FITIMET DHE HUMBJET – Poezi nga JULIO CORTAZAR (1914-1984) – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 12, 2019

KTHIM – Poezi nga JULIO CORTAZAR (1914-1984) – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | February 12, 2019

Më 12 shkurt 1984 u nda nga jeta shkrimtari i shquar argjentinas Julio Cortázar

By | February 12, 2019

ZOTAT – Poezi nga JULIO CORTAZAR – Përktheu ANTON PAPLEKA

By | July 15, 2015