VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: aktor profesionist

30 VJET PA DRAMATURGUN, AKTORIN DHE MËSUESIN HEKURAN ZHITI

By | March 14, 2019

Fahri Musliu: “Bekim Fehmiu ka arritur atë që aktorët e ish-sistemeve komuniste nuk e kanë arritur”

By | October 7, 2018