VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjenerali amerikan

ALEANCA USHTARAKE NATO DHE VLERAT DEMOKRATIKE NË EVROPË – Nga Frank Shkreli

By | October 10, 2019

Gjenerali i Gardës Kombëtare të Ajovës, Timothy Orr takohet me udhëheqësit e Kosovës

By | May 7, 2019

Betohet komandanti i ri i forcave të NATO-s për Evropë

By | May 3, 2019

Scaparrotti: NATO-ja mund ta humbë dominimin ndaj Rusisë

By | January 17, 2018

Flynn ndryshon deklarimin e pasurisë; përfshin pagesat ruse

By | April 2, 2017

Gjenerali amerikan: Shqipëria vend i çudirave, ajo s’ka nevojë për padron

By | January 7, 2017

KRYE-GJENERALI AMERIKAN MARK MILLEY PARALAJMËRON RUSËT: DO T’JU GODASIM AQ RËNDË SA NUK JENI GODITUR KURRË MË PARË… Nga KOLEC TRABOINI

By | October 14, 2016

Hodges: Rusia mund të pushtojë lehtësisht shtetet baltike

By | June 22, 2016

HISTORIKE: KADETËT SHQIPTARË NGA KOSOVA PRANOHEN NË AKADEMINË USHTARAKE AMERIKANE, WEST POINT – Nga Frank Shkreli

By | April 21, 2016

Breedlove: NATO duhet t’i ndjekë seriozisht veprimet e Rusisë

By | April 5, 2016

Komandanti i NATO-s: Rusia, rreziku më i madh global

By | July 31, 2015

Gjenerali amerikan e mbështet dërgimin e armatimit në Ukrainë

By | July 22, 2015