VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Tod Wolters

ALEANCA USHTARAKE NATO DHE VLERAT DEMOKRATIKE NË EVROPË – Nga Frank Shkreli

By | October 10, 2019

Vulin: Ushtria e Kosovës, kërcënimi më i madh për sigurinë në Ballkan

By | July 17, 2019

NATO vjen në Shqipëri për bazën ajrore në Kuçovë

By | January 24, 2019

Wolters: “Avionët rusë provokojnë avionët e NATO-s në Detin e Zi”

By | March 3, 2017