VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjeostrategjike

Haradinaj: Rama, lobi i tij dhe sejmenët e tij kanë punuar intensivisht për ndarjen e Kosovës

By | May 11, 2020

Qeverisja-Rama kërcënim serioz për statusin e Shqipërisë në NATO – Nga Gjeneral PIRO AHMETAJ

By | December 28, 2019

A e ka festuar vallë Vitin e Ri draftmarrëveshja e paktit detar me Greqinë? – Nga MYSLIM PASHA

By | January 6, 2019

Sipas Georgievskit, Maqedonia perëndimore duhet të jetë pjesë e Shqipërisë

By | May 28, 2018

Rivaliteti… Uji i turbullt është testuar, por gota nuk është thyer – Nga Agim Vuniqi

By | January 9, 2018

Kasta elitare e diplomatëve, e vetmja që i mungon vendit – Nga Dashnor DERVISHI

By | December 21, 2017