VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ekzekutohet

70 vjet më parë pushkatohej ish kryeministri Maliq Bushati

By | February 15, 2016

Kol Tromara – dënohet me pushkatim dhe ekzekutohet me 14 prill 1945

By | February 13, 2016

Atif Gole – dënohet me pushkatim, ekzekutohet më 17 tetor 1947

By | September 13, 2015