VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Augustin Palokaj

Askush nuk ka kërkuar nga Serbia heqjen e aktakuzave ndaj politikanëve shqiptarë të Kosovës – Nga Augustin Palokaj

By | January 11, 2017

BE-ja ia njeh Serbisë rolin e gjykatësit rajonal – Nga Augustin Palokaj

By | October 5, 2016

Ta lëmë të shenjtë dhe të mos e politizojmë të shenjtën Nënë Terezë – Nga Augustin Palokaj

By | September 7, 2016

Zbehet besimi i Perëndimit në Erdoganin – Nga Augustin Palokaj

By | July 20, 2016