VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: vend demokratik

Shqipëria dhe Kosova dënojnë sulmet iraniane

By | January 8, 2020

O Zot si po luftojnë për veten e tyre, çfarë s’po bëjnë të ruajnë pushtetet! – Nga Ajtanga Lubonja

By | July 30, 2016

Zbehet besimi i Perëndimit në Erdoganin – Nga Augustin Palokaj

By | July 20, 2016