VOAL

VOAL

Shkëmbime mendimesh mes Ylli Manjanit & Elida Buçpapajt në lidhje me “Narrativë: Adi Krasta, Ylli Manjani, Anna Shkreli dhe Barrakudat”

March 17, 2023
Send this to a friend