VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Transparency

TI: Kompanitë ‘fantazmë’ – në qendër të korrupsionit e pastrimit të parave, dukuria përfshin edhe Shqipërinë

By | October 17, 2019

DEKOROHEN HEROINAT E ANTI-KORRUPSIONIT: DAPHNE CARUANA GALIZIA DHE ANA GARRIDO RAMOS – Nga Frank Shkreli

By | October 27, 2018

Dështimi i Shqipërisë kundër korrupsionit, të fundit në NATO e shumë larg BE-së – Nga EDVAL ZOTO*

By | March 1, 2018

Transparency International: Nga kush marrin para shtesë partitë politike?

By | February 24, 2018

Transparency International: Korrupsioni është një nga shkaqet rrënjësore të ekstremizmit të dhunshëm

By | February 21, 2017

Raporti i TI: Korrupsioni dhe pabarazia po fuqizojnë populizmin

By | January 25, 2017

Transparency International: Kosova në mesin e vendeve më të korruptuara

By | November 16, 2016

Shqipëria e treta në Barometrin e Korrupsionit

By | November 16, 2016