VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Thomas Jefferson

Më 13 prill 1743 lindi Thomas Jefferson, një nga Baballarët Themelues dhe Presidenti i Tretë i SHBA

By | April 13, 2017

Aforizma nga Thomas Jefferson (Tomas Xhefërson, 1743-1826)

By | December 21, 2015

AFORIZMA NGA THOMAS JEFFERSON (13.04.1743-4.07.1826)

By | July 4, 2015

4 KORRIK 1826 NË DITËN QË I KUSHTUAN JETËN E DHANË FRYMËN E FUNDIT DY NGA ETËRIT E KOMBIT AMERIKAN

By | July 4, 2015