VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: të rinjtë shqiptarë

E trishtë- 2 000 kërkesa për azil në muaj, Shqipëria rrezikon “të zbrazet” nga shqiptarët në 70 vite (tabelat)

By | October 6, 2019

As në punë, as në shkollë: Të rinjtë e sotshëm shqiptarë “brez i humbur”, vegjetimi në nivele alarmante

By | July 9, 2019

Fotogaleri – Të rinjtë shqiptarë duan të ikin, në ambasadën gjermane të kujtohet korriku i vitit 1990

By | May 15, 2019

Shqipëria thyen rekord, ka numrin më të madh të të rinjve të papunë në kontinent

By | April 15, 2019

Banka Botërore: 60% e të rinjve shqiptarë janë analfabete në matematikë

By | January 22, 2016

Dynden të rinjtë për lotarinë amerikane: Duam një punë dhe jetë të re, këtu s’ka të ardhme (video)

By | October 24, 2015