VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Banka Botërore

Raporti i Bankës Botërore: Shtohet korrupsioni në Shqipëri, ryshfeti kap shifra rekord

By | November 6, 2019

Kosova, e 57-a në raportin e “Të bërit biznes”

By | October 24, 2019

Këndi i humorit: Një komision bankierësh po viziton Rusinë për të vendosur mbi një kredi nga Banka Botërore

By | August 16, 2019

Alarmi i Bankës Botërore: Shqipëria e para në Evropë me mungesë të theksuar të Sigurisë Ushqimore

By | October 26, 2018

Kosova do të paguajë edhe 13 vjet borxhet e trashëguara nga ish-Jugosllavia

By | October 24, 2018

Banka Botërore: Çfarë po ndodh? Shqipëria ndër vendet me zbrazjen më të madhe, varfëria në prag

By | February 21, 2018

Banka Botërore: Investimet e huaja në Shqipëri do të bien me 22% deri më 2019

By | October 26, 2017

Banka Botërore: Shqipërisë i duhen edhe 10 vjet për të mundur mjerimin

By | December 25, 2016

Banka Botërore i jep Shqipërisë hua për infrastrukturë turistike

By | December 14, 2016

‘Shtimi’ i numrit të veteranëve rrezikon buxhetin e shtetit

By | September 29, 2016

Banka Botërore parasheh rënie të ulët të rritjes ekonomike në Kosovë

By | September 27, 2016

Gent Sejko: Rritja ekonomike për 2016 parashikohet 3 – 3.2 %

By | April 20, 2016

Dhjetë vendet më të varfëra në Evropë, Shqipëria e katërta, Kosova e treta nga fundi

By | February 20, 2016

Banka Botërore: 60% e të rinjve shqiptarë janë analfabete në matematikë

By | January 22, 2016

Banka Botërore: Jemi pesimistë për rritjen ekonomike të Shqipërisë

By | January 8, 2016

Banka Botërore: Të Bërit Biznes – Shqipëria nga vendi i 97 zbret në vendin e 68

By | October 27, 2015

Raport i BB: gjendja ekonomike në Shqipëri dhe Kosovë

By | October 26, 2015

Banka Botërore ul parashikimet: ekonomia shqiptare nën potencial, borxhi në rritje, të ardhurat në rënie, rrezikohen investimet

By | September 29, 2015

Banka Botërore – Kriza greke dhe ndikimi i saj në Shqipëri

By | July 17, 2015