VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: të paprekshëm

Haradinaj: Me Ligjin dhe Platformën për dialogun e Ekipit negociator, kufijtë e Kosovës janë të paprekshëm

By | March 7, 2019

Vlahutin: Askush nuk mund ta pengojë reformën në drejtësi, të paprekshëm nuk ka

By | December 7, 2015