VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: “Të Fuqishmit dhe i Plotfuqishmi”

LIBRI i Madeleine Albright: Millosheviçi vrau 10 mijë shqiptarë, si e ndalëm konfliktin në Kosovë

By | March 9, 2018

Në Ballkan, Slobodan Millosheviçi fliste shumë për mbrojtjen e Europës së krishterë! NGA Bill J.CLINTON

By | March 9, 2018