VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: statusi i Kosovës

Intervista – Bushati: Inkurajojmë një marrëveshjeje ligjërisht të detyrueshme që respekton tërësinë territoriale të Kosovës, formën unitare të shtetit, karakterin multietnik dhe multikonfesional

By | August 25, 2018
Send this to a friend