VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: SHOQËRIA SHQIPTARE

“UNË KAM TË DREJTË E TI JE IDIOT” VDEKJA E DISKURSIT PUBLIK NË BOTËN SHQIPTARE – Nga Frank Shkreli

By | April 16, 2019

Pse martirët e kombit të mos kenë një varrezë të përbashkët dhe të përkujtohen e nderohen njëlloj? – Nga Hysen Arapi

By | November 4, 2016

Ku janë poetët e artistët, kur llumi ka kapur shoqërinë shqiptare? – Nga LUAN RAMA

By | August 14, 2016

SHQIPËRIA DHE SHOQËRIA SHQIPTARE DUHET TË PËRBALLET ME TË VËRTETËN E SAJ Nga Entela Safeti KASI

By | November 28, 2015