VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjykatat e Kosovës

‘10 miliardë do ndaheshin në tavolinë’, Rama plas ‘bombën’: Do padis Haradinajn (kështu tha edhe për Bild-in)

By | October 25, 2019

MIRË A KEQ SUKSES APO DESHTIM – MBI PESË MILION EURO DENIME TË KOMUNËS SË PEJËS NGA GJYKATAT….! – Nga Reshat Nurboja, anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | July 19, 2019

Mohimi i krimeve të luftës – fyerje ndaj viktimave

By | April 16, 2019

REAGIM: PUSHTETI NË KOMUNËN E PEJËS FRIKËSOHET DHE IK NGA E VËRTETA…! – Nga Reshat Nurboja*

By | November 6, 2018